DESPRE NOI - 2Foto|Video

Du-te la conținut
image <img>
Despre noi
-  FOTO VIDEO  -
Filozofia noastră
Ne place să observăm și să povestim prin ceea ce vedem, surprinzând momente din viața reală, importante și mai presus de toate irepetabile, care pot fi păstrate pentru totdeauna. Ne place să fotografiem oameni, zâmbete spontane, detalii care fac diferența, dragoste în fiecare aspect și momente fericite.

Și tocmai asta ne face să iubim această meserie: posibilitatea de a fi aproape de oameni în cele mai speciale ocazii și de a ști că pot trezi emoții în timp datorită acelor detalii, amintiri, sunete și imagini care dezvăluie o poveste interesantă, fascinantă, dar mai presus de toate, unică pentru ca este numai a ta.
Separator <img>
Botez <img>
Fotografii și povești neconvenționale
Vrem să vă oferim o experiență completă, având grijă de toate aspectele și detaliile momentelor dumneavoastră importante, astfel încât să vă puteți concentra pur și simplu pe fericirea voastră și să vă bucurați de moment.

Vom fi prezenți în timpul ocaziilor dumneavoastră speciale cu toată pasiunea și sensibilitatea artistică care distinge munca noastră, care este unică și diferită de cea a oricărui alt fotograf sau operator video.

Considerăm lucrările noastre, momente reale ale poveștilor dumneavoastră, povești personalizate create pentru a vă emoționa și a vă face fericiți chiar și după mulți ani.
Credem ca naturaletea, spontaneitatea si simplitatea sunt componentele fundamentale pentru o sedinta foto frumoasa, in special in fotografia de nunta. Asta inseamna sa fotografiezi momente furand un aspect neconvențional, sa creezi o poveste reala prin imagini adaptate fiecarui cuplu casatorit care decide sa se bazeze pe noi, sa spuna ziua lor intr-un mod profesional, dar intotdeauna adevarat si incitant.

Tipul de serviciu cu care filmam evenimentele, reportajul de nunta, ne permite sa raman „invizibil” (in măsura in care putem!), Incercand mereu sa fim discreti, imortalizandu-ti ziua nuntii fara sa ne amestecam.
Cununie <img>
Separator <img>
Solicitați o ofertă pentru evenimentul dumneavoastră
Completând următorul formular puteți afla despre disponibilitatea noastră și puteți primi o ofertă în funcție de nevoile dumneavostră. Cu cât mai multe detalii, cu atât mai ușor vom putea satisface nevoile dumneavostră, iată un exemplu:

"Bună! Aș dori să primesc o ofertă pentru sedința foto a nunții mele, care va avea loc pe 12 septembrie la Biserica Cei Patru Ierarhi, Pantelimon la ora 16. După ceremonie vom sărbători la restaurantul Doamnei din București. Multumesc, Maria Elena "

În funcție de disponibilitatea noastră, vă vom răspunde cât mai curând posibil. Vă mulțumim!

Înapoi la cuprins